Színtanácsadás

Szalonunkba érkezve, egy barátságos és különleges légkör vár Rád! Ha netán lettek volna félelmeid, hogy vajon mi fog történni Veled, akkor biztos vagyok benne, hogy azok a személyes beszélgetés során elszállnak, és közben kiderül milyen céljaid, elképzeléseid vannak!

Az elkövetkezendő kb. 2 órában színkendők segítségével megnézzük, hogy a meleg, vagy a hideg tónusok állnak jól. Az évszak elmélet segítségével pedig megállapítjuk, melyik évszaktípusba tartozol. Ezt követően megbeszéljük, hogy ennek megfelelően, milyen színek, anyagok, kiegészítők és ékszerek azok, amelyek viselése még inkább emelik a személyiségedet. Melyek használata előnyös az arcodhoz közel, illetve melyek azok, amiket inkább egyéb kiegészítőként használj. Az évszaktípusodnak megfelelően kapsz egy színkártyát, amely a későbbi vásárlások során hasznos lesz számodra!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • 2-2,5 óra
  • Évszaktípus meghatározása
  • Megfelelő anyagok, kiegészítők, ékszerek kiválasztása
  • Tanácsok sminkeléshez
  • Haj fazon, hajszínek ajánlása

Ár: 20.000 Ft

Ár: 20.000 Ft

A színeidet megismerve, ellátunk néhány tanáccsal, hogy sminkelés esetén milyen színekhez nyúlj! Arcformádat látva, pedig megmutatjuk, azokat a haj fazonok és hajszínek, amik előnyösek a számodra.

Egyedi igényed van?

Többen szeretnétek egyszerre részt venni?

Erre is van lehetőség! Kérj egyedi ajánlatot!