Online Testalkatelemzés

Először egy teljes alakos képet kérünk Tőled e-mailben.

A fotó alapján egy részletes leírást készítünk, amelyben felmérjük, hogy milyenek a személyes adottságaid! Meghatározzuk, hogy melyik testalkat típusba tartozol (homokóra, alma, körte, fordított háromszög, téglalap). Egy megbeszélt időpontban találkozunk online és a leírást közösen átnézzük!

Testrészenként végig nézzük, milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek számodra. Ezt követően, pedig megbeszéljük, hogy milyen ujjtípusok, kivágások, nadrág-szoknya hosszak, fazonok és övek tökéletesek a formádhoz.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • 30 perc – 1 óra
  • Személyes adottságaid felmérése
  • Testalkat típus meghatározása
  • Legelőnyösebb szabásvonalak kiválasztása
  • Testalkatodnak megfelelő szettek összeállítása

Ár: 13.000 Ft

Ár: 13. 000 Ft

A tanácsadás végére tisztában leszel a számodra legelőnyösebb szabásvonalakkal, fazonokkal, melyek a hétköznapokban, munkahelyen, üzleti életben, alkalmi megjelenés esetében az önmagunkkal való harmóniát, és a magabiztosságot sugározzák.

Online Gardróbrendezés

Ha nincs lehetőséged személyesen igénybe venni gardróbrendezés szolgáltatásunkat, akkor válaszd online!

Reggel, ébredés után, a gardróbunk előtt állva nem könnyű eldönteni, hogy aznapra milyen ruhát is válasszunk. Döntésünk, szinte az egész napunkat befolyásolja! A gardrób rendezéssel, segítünk Neked megkönnyíteni a reggeleid, hogy minél könnyebben kiválaszd az aznapi szettedet!

Ezért átnézzük a gardróbodat!

Minden darabot felpróbálva, megnézzük, hogy színben, méretben, fazonban melyik ruhadarabok állnak jól, és melyek azok, amelyek nem a Te gardróbodba valóak. Így kialakul egy olyan ruhatár, melyből bármikor magabiztosan kiválasztod az aznapi szettedet, mivel minden passzol, mindennel!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • 2 óra
  • Teljes ruhatár átnézése/felpróbálása
  • Kiválasztjuk melyek színben, méretben és fazonban is jól állnak
  • Alap ruhatár kialakítása
  • Szettek összeállítása, amiket a számodra megfelelő módon rögzítünk, hogy a későbbiekben fel tudd használni őket (fotók, jegyzetek stb.)

Ár: 15.000 Ft

Ár: 15. 000 Ft

Valószínű mielőtt ezt a szolgáltatásunkat igénybe veszed tisztában vagy a színtípusoddal, amely szükséges ahhoz, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk. A meeting előtt e-mailben tájékoztatunk, hogyan készülj elő a gardróbrendezésre, majd a megbeszélt időpontban találkozunk online! Átnézzük együtt a ruhatárad, megbeszéljük, hogy mik az alapdarabok és 3 csoportra bontjuk ruháidat: ami maradhat, ami megmenthető és amit érdemes kirakni. A megfelelő ruhákból szetteket állítunk össze.

Egyedi igényed van?

Többen szeretnétek egyszerre részt venni?

Erre is van lehetőség! Kérj egyedi ajánlatot!