Közös vásárlás

Nem mindenki szeret, vagy tud a különböző üzletek kínálatai közt eligazodni, illetve a ruhák tömkelegében megtalálni azokat a ruhadarabokat, melyek a leginkább illenek hozzá színben és fazonban. Azok számára, akiknek ez kihívást jelent, vagy egyszerűen szeretnék, megtalálni stílusban és színben is a legelőnyösebb ruhadarabokat az adott trendek közül, azoknak segítség a közös vásárlás.

A sokadik ruha felpróbálása után, összezavarodva, már nem tudjuk eldönteni mi az ami jól áll nekünk, melyik szín, méret, szabásvonal, fazon, illetve a már meglévő ruhatáradban mivel tudod majd kombinálni.

Jó lenne egy kis segítség!

Ilyenkor hajlamosak vagyunk olyan ruhadarabokat is megvenni, amik sajnos a későbbiekben csak állnak a garbróbunkban használat nélkül évekig. Ennek elkerüléséhez nyújt segítséget a közös vásárlás.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • 4 óra
  • A közös vásárlás előtt terepszemlére megyünk
  • Számodra megfelelő ruhák összeválogatása
  • Segítség a ruhapróba során
  • Megfelelő darabok kiválasztása

Ár: 38.000 Ft

Ár: 38. 000 Ft

A közös vásárlás előtt, mi stílustanácsadók terepszemlét tartunk.

Feltérképezzük az üzletek kínálatát. Ezt követően egy megbeszélt időpontban, már célirányosan azokat az üzleteket keressük fel, ahol a Te színeidnek, méretednek, fazonodnak, stílusodnak és a pénztárcádnak megfelelő kínálat található.

A vásárlás során mindenben segítünk!

Igényeidnek megfelelően összeválogatjuk a ruhákat, végig segítünk a próbák alkalmával, elmagyarázzuk, melyik szín, fazon miért előnyös, vagy előnytelen, illetve, ha történt gardróbrendezés, akkor figyelembe vesszük annak tartalmát, hogy a későbbiekben, majd mit mivel tudsz kombinálni a szettek kialakításánál! Így eljutva a tudatos és magabiztos öltözködéshez, és ahhoz, hogy a későbbiekben ne okozzon gondot, az önálló vásárlás!

De előbb…

Mielőtt közös vásárlásra kerülne sor, érdemes tisztában lenni a színeiddel, azokkal a fazonokkal, szabásvonalakkal, melyek a legelőnyösebbek Neked! Ezért javasoljuk előtte, hogy vegyél részt egy Alap stílustréningen, illetve egyéni vagy csoportos szin- és testalkat elemzésen. Ha még gardróbrendezés is történt, ezt figyelembe véve pótoljuk a hiányzó ruhadarabokat.

Egyedi igényed van?

Többen szeretnétek egyszerre részt venni?

Erre is van lehetőség! Kérj egyedi ajánlatot!