Gardróbrendezés

Reggel, ébredés után, a gardróbunk előtt állva nem könnyű eldönteni, hogy aznapra milyen ruhát is válasszunk. Döntésünk, szinte az egész napunkat befolyásolja! A gardrób rendezéssel, segítünk Neked, megkönnyíteni a reggeleid, hogy minél könnyebben kiválaszd az aznapi szettedet!

Ezért átnézzük a gardróbodat!

Minden darabot felpróbálva, megnézzük, hogy színben, méretben, fazonban melyik ruhadarabok állnak jól, és melyek azok, amelyek nem a Te gardróbodba valóak. Így kialakul egy olyan ruhatár, melyből bármikor magabiztosan kiválasztod az aznapi szettedet, mivel minden passzol, mindennel!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

  • 3 óra
  • Teljes ruhatár átnézése/felpróbálása
  • Kiválasztjuk melyek színben, méretben és fazonban is jól állnak
  • Alap ruhatár kialakítása
  • Szettek összeállítása, amiket a számodra megfelelő módon rögzítünk, hogy a későbbiekben fel tudd használni őket (fotók, jegyzetek stb.)

Ár: 25.000 Ft

Ár: 25.000 Ft

De előbb…

Mielőtt gardródrendezésre kerülne sor, érdemes tisztában lenni a színeiddel, azokkal a fazonokkal, szabásvonalakkal, melyek Neked a legelőnyösebbek. Ezért javasoljuk előtte, hogy vegyél részt egy Alap stílustréningen, illetve egyéni vagy csoportos szin- és testalkat elemzésen. Ezt követően tudjuk teljes biztonsággal a gardróbodat Rád szabni!

Egyedi igényed van?

Többen szeretnétek egyszerre részt venni?

Erre is van lehetőség! Kérj egyedi ajánlatot!