Kasmír Stílustanácsadó Szalon A 2021-es nyár trendjei - Kasmír Stílustanácsadó Szalon

A 2021-es nyár trendjei

A 2021 év tavasz és nyár trendjei a nőies fazonok és színek. A minták és a színek közül is, a tavaszi és a nyári hangulatot előidéző pasztellszínek és a virágminták. A virágminta a legélénkebb változatban is tündökölhet.

Újra hódít, a felsők és a ruhák esetében, a már tavalyról ismert váll és a puffos ujj, csak idén a puffos ujjak még hatalmasabbak. Ezek, egy nagyon elegáns és nőies megjelenést adnak.
A skinny nadrág helyett divatba jöttek az elegánsabb viseletek. A bővebb szabású fazonok sokkal nőiesebb megjelenést sugároznak. Nem beszélve arról, hogy kényelmesebbek. Sokunknak ezek a fazonok sokkal előnyösebben állnak.

A ruhák terén, a szűkebb és a rövidebb fazonok helyett, inkább a hosszabb és bővebb szabású fazonok lesznek divatosak, széles öv megoldással. A hosszabb fazonok lágyesésűek, könnyed és légies megjelenést biztosítanak. Ezek sokféle színben lesznek jelen. Egyszínűként, monokróm megjelenésben nagyon előnyösek a különféle testalkatok esetében. Viszont, a mintást kedvelőknek is kedvez az idei tavaszi és nyári divat, a lágy esésű, nőies megjelenést adó maxiruhákkal.

A színek terén a pasztellszínek hódítanak, melyek üdeséget és fiatalosságot kölcsönöznek. Ilyenek lehetnek a halványlila, a halványrózsaszín, a babakék.
De jelen van az örök színkombináció is a fekete és a fehér. Mint mindig, kifinomultságot, eleganciát és egyfajta magabiztosságot tükröz, ha ennek a két színnek a kombinációját választjuk.
Kiegészítőként, a vastag övek a legdivatosabbak, melyek jól hangsúlyozzák a derekat. Nagyon jól mutat a légies, hosszabb szabású ruhákon.
Ebből a széles tavaszi és nyári trendkínálatból, úgy gondolom, mindenki megtalálhatja a saját stílusának, színeinek és testalkatának megfelelőt, amely számára a legelőnyösebbet.